Køge Torv - blomster og bær
Torvedag eller miniby?

Hvad vil du opleve?

Kjøge MIni-by - skibe

Oplevelser for enhver

Den smukke, gamle by byder på oplevelser af mange slags. Måske har du lyst til at gå indendøre og studere kunst og historie, eller du vil måske hellere få lidt frisk luft og gå en runde golf?

 

Står der afslappende byferie eller oplevelser med hele familien på ønskesedlen, så er Køge det rette feriemål for dig. I Køge er der liv, uanset hvornår på året du kommer til byen. Kig videre og bliv inspireret til en dejlig ferie!

Museer i Køge

Tag familien med på tur til et af Køges museer

Familieferie i Køge

Køge er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie med børn. Køge har det hele! Byen ligger tæt på skov og strand samt populære udflugtsmål på S...

Arkitektur i Køge

Når du går en tur gennem gaderne i Køge midtby, oplever du på den ene side de gamle smukke, velbevarede huse, der fortæller byens lange historie, og p...

Byferie i Køge

Trænger du på din byferie i Køge til at skylle halsen med et godt glas øl eller styrke dig på en kop kaffe, kan vi tilbyde gode cafeer og værtshuse i ...

Musik i Køge

Nyder du god musik, så er der rig mulighed for at få tilfredsstillet ørerne i Køge Bugt området.

Kunst og gallerier

Køge har et par gallerier, som absolut er et besøg værd. Derudover finder du flere udendørs skulpturer og statuer. Har du lyst til at kende historiern...

Events i Køge

Hvad sker der i Køge i min ferie? Er der sommerrevy eller fugleudstilling? Hvad går der i biografen? Hvornår er der cykelløb, og hvornår tændes byens ...

Gratis oplevelser

I Køge er der mange gratis oplevelser, som man kan benytte sig af. Hvad med en tur til fugletårnet på Ølsemagle Revle, en tur på stranden eller kig in...

Jul i Køge

Foto: VisitKøge

Aktive oplevelser

Kyststrækningen langs Køge Bugt giver utallige muligheder for aktivitet. Man kan fiske, spille golf, gå ture eller bade. Ferieaktiviteteten kan også bestå i en cykeltur gennem Køges smukke natur. VisitKøge kan evt. hjælpe med turforslag.

Cykelferie i Køge

Nyd udsigten fra cyklen langs Køge Bugt eller tag en tur ud ad den 22 km lange Køge Å-sti til det smukke naturområde Dyndet eller den idylliske Kimmerslev Sø. Mod nord ligger Ølsemagle Revle, et mekka for fugle.

Naturen omkring Køge

I Køge er du altid tæt på smukke naturoplevelser. Skov og strand ligger i umiddelbar nærhed af hinanden, så du har masser af muligheder for gode vandre- og cykelture og for at komme ud og nyde naturen.

Fiskeri i Køge

Køge Bugt byder på mange muligheder med fiskestangen i hånden, både for familien og den inkarnerede lystfisker. Man kan fiske langs kysten, i åer og søer.

Golf i Køge

I Køge området ligger flere golfbaner. Se på listen hvor du kunne tænke dig at spille.

Sjov med vand i Køge

Køge byder på masser af muligheder for at være aktiv med vand

Lystbådehavn

Besøg Køge Marina. Her er aktiviteter, hyggelig stemning og atmosfære. Ved Køge Marina kan du bade både i havnebad og ved Køge Nordstrand.

Byvandringer i Køge

Kom med på en spændende, guidet vandring i den smukke, gamle middelalderby Køge

kan du løse gåden?

Riddle Hunt i Køge Borgmesterens kæde er blevet stjålet. Kan du løse gåderne og finde tyven? Riddle hunt´en købes hos VisitKøge. Prøv også Riddle House´s escape room. Her gælder det om at slippe ud inden en time ved at løse gåder.

Dyreparken Pangea Park

Pangea park er en oplevelse i sig selv, og den fås kun hos os. Vi er en hyggelig dyrepark, hvor du kan få oplevelsen af dyr helt tæt på.