Specialbutikker

Foto: Den Lille Gourmande

Køge bugner af specialbutikker. Du kan finde delikatesser, brugskunst, lokalristet kaffe, konserves, pynt og nips. Det er der hvor servicen er ekstra god, varerne er nøje udvalgte, kvaliteten er høj, og særegenheden er hele pointen.

Liste
Kort
Vitrinens Købmandshandel
Foto: Vitrinens Købmandshandel
01

Vitrinens Købmandshandel

Vitrinen i Køge har til huse på Vestergade i et af byens rigtig gamle huse, tæt på Køge Torv. Den fredede ejendom i to etager kan dateres tilbage til 1580 og har både charme og skæve vægge. Her kan du købe alt fra vintage plakater, plaider, knager, dansk hudpleje, pyntenips, der alle er hyggelige og sjove.

Cafeer i Køge
Foto: VisitDenmark
02

Kaffekrukken

En verden i kaffe og te!

Kaffekrukken er en hyggelig lille specialforretning med speciale inden for te, kaffe og alt som høre til. Butikken har en dejlig beliggenhed midt på torvet i hjertet af den gamle købstad, Køge.

Vi har kvalitet og oplevelser som første prioritet, til fælles glæde for vores mange kunder og os selv.

Åstrædes Ostehus - Køge
Foto: VisitKøge
03

Åstrædes Ostehus

Midt i Køges hjerte ligger Åstrædes Ostehus. Det smukke, gamle bindingsværkshus, hvor der i tidligere tider blev solgt knapper og besætninger, huser i dag en af Køges mest charmerende specialbutikker.

Her finder man mere end 175 forskellige danske og udenlandske oste.  Hertil kommer varer fra Slagter Munch i Skagen, bl.a. spegepølser og pateer. Vi har også andre lækkerier som lufttørret skinke og italienske og spanske pølser.

Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige ost og du kan selvfølgelig smage på varen, inden du køber den.

Foto: Den Lille Gourmande
04

Den Lille Gourmande

Butik og Mikro Spiseri Den Lille Gourmande på Nørregade, som ligger på en lille solplet i gården lige efter Køge Museum.I butikken forhandles der cider, charcuteri, vin, delikatesser, konserves, gavekurve og sæson-kurve, som I kan nyde derhjemme, eller give i gave. I Mikro Spiseriet kan I til frokost få tapas, kaffe eller et koldt glas vin i solen. Atmosfæren er intim, og vine og varer er nøje udvalgt.

Læs mere
Gartneri Toftegaard - drivhus
Foto: Gartneri Toftegaard
05

Gartneri Toftegaard

Gartneri Toftegaard producerer og sælger økologiske planter til den spiselige have. Stor udvalg inden for chili og tomater, krydderurter, spiselige blomster og andre spiselige specialiteter.

Besøg os i vores gamle drivhusbutik, syd for Køge og se vores udvalg af planter eller nyd en kopkaffe i drivhuscafeen.

Vinspecialisten Køge
Foto: VisitKøge
06

Vinspecialisten Køge

Alt, hvad du behøver at vide om vin!

Butikken danner ramme om byens største udvalg af alt godt til ganen – velsmagende vine, spændende spiritus samt delikatesser og chokolade.

Fru Hansens Chokolade - Køge
Foto: Produktejer
07

Fru Hansens Chokolade - Køge

Fru Hansens Chokolade er et kreativt chokolade værksted, hvor vi fremstiller eksklusiv håndlavet chokolade på den gammeldags facon med fokus på råvaren og uden hastværk.

Læs mere
08

Havfrisk Fisk - region Køge

Køb friskfanget fisk på Køge Havn.

Få en SMS, når skibet er i havn og køb direkte fra kutteren.

La Boutique Køge
Foto: La Boutique Køge
09

La Boutique i Køge

La Boutique beliggende i gågaden i Køge tilbyder et udsøgt og stort udvalg i kendte parfumer og hudplejeserier samt bijouterie, hårpynt, strømper og tasker. 
Stort udvalg i herredufte.

Personlig vejledning i hudpleje og makeup af faguddannet personale.

Patchwork Køge
Foto: Patchwork Køge
10

Patchwork Køge

Et paradis for patchworkere og andre syglade piger.

Her finder du ca. 5.000 forskellige patchworkstoffer samt masser af sytilbehør, patchwork værktøj, mønstre, tråd og bøger.

Makketutten
Foto: Lille Syd
11

Makketutten LilleSyd

I Makketutten i Herfølge kan du købe friskbagt brød og kager i weekenden af bedste kvalitet, samt et stort udvalg af hjemmelavede retter på frost, lokale æg, charcuteri, sylt, og danske , økologiske kvalitetsvarer.

Følg VisitKøge på: