Havnebad, Køge Marina

Sommer i Køge

Foto: Køge Marina

Sommer i Køge er lig med gode stunder. Køge-området giver dig mulighed for at lægge afstand til den travle hverdag og koble helt af. 

Ud i det blå

Elsker du at være i naturen, finder du nemt gode steder i Køge-området, hvor du kan vandre eller cykle. Følg f.eks. Køge Å-stien, en cykel- og vandresti, der strækker sig fra Køge vestpå til området omkring Borup

Igennem skov og dejlig natur følger du den bugtende Køge Å og ender ved et område rigt på fugle- og dyreliv, kaldet Dyndet. Her finder du også en badesø, hvor du kan nyde en velfortjent pause, inden turen igen går retur mod Køge.

Ford A - biltræf Køge Marina
Kør-til-Køge

Biltræf i Køge - veteranbiler

Hver mandag mødes bilentusiaster på Køge Marina for at vise deres flotte veteranbiler frem. Her sparkes der dæk og tales om biler. Kom selv og se!

3 forslag til sommeroplevelser i Køge

Kultur og arkitektur

Køge har både gammelt og nyt! I byens centrum kan man studere de velbevarede bygninger, hvoraf nogle kan dateres helt tilbage til 1300-tallet. I området omkring Køge Havn og Søndre Strand findes de nyeste bydele, små byrum og rekreative områder.

 

Tag en tur på den digitale byvandring og bliv klogere på de mange monumenter og statuer, som står rundt om i Køge Kommune. Vælg de mest interessante ud og besøg dem ude på deres placering.

Arkitektur i Køge
Køge Nord - broen indendørs
KØS Museum for kunst i det offentlige rum - Køge
KØS Museum for kunst i det offentlige rum - Køge
Arkitektur omkring Køge Havn
Lejligheder Køge Søndre Strand
Byvandring i Køge på egen hånd
Køge Å