Kanotur

Kanotur på Køge Å

Foto: VisitKøge

Skal du med på kanotur på Køge Å til sommer? 

Vi ses til juni 2024!

 

Velkommen til VisitKøges kanoudlejning

At sejle på Køge Å er en must-see oplevelse, når man besøger Køge. Du kan leje en kano fra VisitKøges idylliske baghave, og opleve Køge fra vandsiden. I kan sejle ud til havnen, eller forbi vores bynære herregård Gl. Kjøgegaard på 1 time og 45 minutters sejlads i smukke omgivelser.

Pris: 200 kr. pr. kano

Tid: 1 time og 45 minutter - Hjælp med at overholde tiden, så kanoerne også er klar til de næste.

Afstand: I kan sejle 2 km til Gl. Kjøgegaard og 0,5 km til havnen. I alt 5 km. Det passer perfekt med tiden at nå i begge retninger.

Udstyr:
Vi sørger for redningsveste og pagajer. Redningsvestene spænder fra 10 kg og opefter. I må gerne tage jeres egen mad og drikkevarer med i båden, og I behøver ingen særlige sko eller praktisk tøj, andet end en solhat og lidt solcreme.

Opbevaring af ejendele: Da haven er offentlig anbefaler vi at I tager alle ejendele med ombord i kanoen. 

Deltagere:
I skal minimum være to til at sejle kanoen (én over 18 år). En kano kan indeholde højest tre voksne, eller to voksne og to børn.

Adresse:
Vestergade 3C, 4600 Køge (lige i hjørnet af Køge Torv) følg de blåkanoskilte gennem den blå port til højre for turistkontoret, ned til haven og åen.

Jeres bestilling er bindene:
Vær OBS på at vælge den rigtig dato og tid, når du booker. Efter gennemført booking frafalder fortrydelsesretten nemlig. Din bestilling er bindende, og kan ikke ændres.

Foto:VisitKøge

Godt at vide inden I skal ud at sejle

  • Solen på vandet er stærk, så husk solcreme og hat.
  • Det blæser sjældent på åen, så der bliver godt lunt. Tag derfor gerne drikkevarer med ombord.
  • I må også gerne have egen mad med ombord. Bare husk at rydde op efter jer. 
  • Husk I ikke må sejle berusede eller påvirkede.
  • Vi anbefaler at I tager alle jeres ejendele med jer i kanoen. I er også velkomne til at lægge ting under bænken i haven, det er på eget ansvar.
  • I bliver ikke våde på turen med mindre I falder i, og det er ikke sket for nogen i mange sæsoner. Så I kan sagtens have jeres tasker, mobiler mv. med i kanoen. Det er naturligvis på eget ansvar.
  • Vær opmærksomme på at der ikke er adgang til toilet i nærheden af kanoerne. Vi henviser til de offentlige toiletter på Nørregade, lige ved Torvet. 

Følg VisitKøge på: