Trommeslager Tapperiet

Livemusik i Køge

Foto: Tapperiet

Vi garanterer, at du kan finde et spillested med livemusik hver eneste weekend i sommerhalvåret i Køge by. Så tag vennerne under armen, en kold lokal øl i hånden, og nyd sommeren til god musik.

Hvor kan I høre musik?

Liste
Kort

Livemusik på Hugos Kælder

Hugos Kælder i Køge er at finde i en guide over de 57 bedste ølsteder i Danmark. Hver lørdag fra april til september spilles der live musik udendørs i Hugos Gård fra kl. 12-14. Sæt dig ned, nyd en øl og en grillpølse og lyt til god musik. 

Læs mere
Elvis
Foto: Stacy's Diner

Livemusik på Stacy's Diner

Danmarks vildeste diner med live 50´er musik hver weekend fra april til august. Spis din burger og milkshake i en amerikansk skolebus. Stacy's er en tidslomme, og et af Køges største besøgsmål.

Læs mere

Livemusik på Køge Inderhavn

Langs havnekajen finder I et væld af restauranter og pubs, hvor der altid er et hyggeligt leben. Særligt om om lørdagen i sommerhalvåret er Inderhavnen et besøg værd, da der er livemusik på den store scene midt på havnen. Du kan også lægge til med din båd.

Læs mere
Teaterbygningen - Køge Kommunes kulturhus
Foto: Produktejer

Teaterbygningen - Køge Kommunes kulturhus

Teaterbygningen er en af Køges smukke og historiske perler, der gennem årene har været centrum for utallige kulturelle oplevelser og minder.

Læs mere
Trommeslager Tapperiet
Foto: Tapperiet

Tapperiet

Den tidligere rå-industrielle tappehal er blevet omdannet til en moderne koncertsal for rytmisk musik. Koncertprogrammet på Tapperiet består af cirka 50 koncerter årligt, fordelt på en forårs- og en efterårssæson.

Læs mere
Musik til Køge Festuge
Foto: VisitKøge

Køge Festuge

I uge 35 fester hele Køge. Torvet summer af liv og musik og mennesker, som kommer for at nyde den gode musik, der strømmer ud fra den store scene på torvet. Se program her

Læs mere

Musikarrangementer

Her kan du se alle Køges musikevents: