Cykelferie

Cykelferie i Køge

Foto: VisitKøge

Vi gætter på, at du kører på Berlin-København ruten, som går lige igennem Køge. Tag et pit-stop her og nyd udsigten fra cyklen langs Køge Bugt, eller tag en tur ud ad den 22 km lange Køge Å-sti til det smukke naturområde Dyndet - eller den idylliske Kimmerslev Sø. 

Planlægning af cykelturen

Planlægger du en cykelferie? På naviki.org kan du lave din egen rute og vælge de seværdigheder ud, som du gerne vil se undervejs. Foretrækker du at lægge ruten på et fysisk kort, er det en god idé at købe et cykelkort.

Hos VisitKøge kan du købe et cykelkort over Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster eller et kort over hele Danmark. På disse kort vises alle nationale og regionale cykelruter. Derudover sælges et cykelkort over Midtsjælland med cykelruter indtegnet.

Få gratis kort over cykelruter hos VisitKøge

Hos VisitKøge kan du få udleveret en guide over Køge Å-Sti, en 22 km lang rute langs med Køge Å. Stien starter på Køge Ås, et skovklædt højdedrag og fortsætter ud vest på til naturområdet Dyndet. Guiden, som består af 3 kort, er gratis og indeholder også information om de ting, som du møder undervejs.

Køge har 3 store cykelløb: Tøserunden (kun for "tøser"), Sjælland Rundt og Sjælland på Tværs. Cykelløbene, som trækker flere tusinde mennesker til Køge, arrangeres af Braunstein Series.

Foto:VisitKøge

Læs mere om cykelruten Berlin-København her - en cykelrejse mellem to europæiske metropoler.