Musik til Køge Festuge

Årets største begivenheder

Foto: VisitKøge

I Køge og omegn sker der altid noget. Her er et udpluk af de allerstørste begivenheder. Hvis du vil have det fulde overblik over hvad der sker i Køge, tryk på Det Sker i menuen.

 

Liste
Kort

Kyndelmisse Lysfest & Kulturnat

3. februar 2023

Den første fredag aften i februar lyser Køge op i et brag af en lysfest! Parader, undervandsindstallationer, ildshow, astronomi & skattejagt. Besøg det skumle kirketårn efter mørkets frembrud, oplev lysende havkajakker, nyd Køge Kirkes pigekor holde koncert. Der sker noget i hele byen mellem 15:00-21:30 så pak ungerne og vinterjakkerne, og tag på eventyr i mørket.

Rosé Rosé blomsterfestival

Køge tager sig aldrig smukkere ud, end til Rosé Rosé. Køge Handel pynter hele byen i vidunderlige blomsterdekorationer, og restaurationerne byder på kølig rosévin. Festivalen foregår altid første weekend i juli måned.

Musik til Køge Festuge
Foto: VisitKøge

Køge Festuge

30 august til 2. september 2023

Danmarks største kunstnere performer midt på Køge Torv. Det bliver ikke større. Køge Festuge er vores absolut største begivenhed, som i 2023 får nye klæder. Program tilkommer. 

Grundtvigs Kulturfestival

Tag familien under armen og gå på eventyr i skovene omkring Gl. Kjøgegaard. Køges foreninger har arrangeret spil, leg og aktiviteter undervejs, hvor du kan samle "stempler". Oplev desuden foredrag, rundvisninger og fællessang.

Følg VisitKøge på: