Gå til indhold
Brogade 19, Køge

Gratis oplevelser

Foto: VisitKøge

I Køge er der mange gratis oplevelser, som man kan benytte sig af. Hvad med en tur til fugletårnet på Ølsemagle Revle, en tur på stranden eller kig ind til modelbyggerne på Køge Havn. Du kan også nyde dejlig musik i en af Køges kirker, hvor der normalt er gratis adgang.

Vær din egen guide Gå på opdagelse i Køges gamle bydel med et gratis byvandringskort i hånden. Kortet, som kan afhentes hos VisitKøge, fortæller om de fine, velbevarede huse, som findes i byen.

Drikkefontæne i gågaden

Foto:VisitKøge

For voksne

Rundt om i Køge er der placeret mange kunstværker. Er du kunstnerisk anlagt eller bare interesseret i kunst, så er der masser af gratis inspiration at hente ved at kigge på kunstværkerne. Se en oversigt over værkerne.

Skattejagt for børn i Køge

Foto:VisitKøge

For børn

Skal familien udforske den smukke middelalderby Køge, kan det gøres på en skattejagt (skattekort hentes hos VisitKøge), hvor børnene skal løse nogle opgaver rundt om i byen. Når turen er slut, kan børnene få checket svarene hos VisitKøge samt få en lille præmie.

Vandring i byen
VisitDenmark Robin Skjoldborg

Historiske tråde i Køge

Tag en tur rundt i det gamle Køge med det digitale kort på telefonen og se byen på en ny måde. Undervejs kan du klikke på kortet og få sjov, historisk viden om byen.

Køge Maritime Modelbyggerlaug - hallen indefra
Køge Maritime Modelbyggerlaug

Køge Maritime Modelbyggerlaug

Besøg det arbejdende værksted i Køge Maritime Modelbyggerlaug og se de flotte skibsmodeller. Åbent hver tirsdag og torsdag kl. 10-15. Gratis adgang.
Læs mere og se flere billeder her

Torvedage i KøgeFoto:VisitKøge

Fugletårn, Ølsemagle Revle
VisitKøge

Fuglereservat, Ølsemagle Revle

Få en skøn naturoplevelse på Ølsemagle Revle. Stedet er kendt for sin store artsrigdom af vadefugle. Om efteråret kan næsten samtlige vadefuglearter ses i området. Her findes også et udkigstårn, hvorfra fuglene kan betragtes. Ved Ølsemagle Revle findes desuden en dejlig bred sandstrand, som er utrolig populær om sommeren.

Kirker i Køge - Borup
VisitKøge

Kirker i Køge

Køges kirker er alle yderst velbevarede. Mest interessant er Sct. Nicolai Kirke i Køge, med fine træskærerarbejder, en fantastisk altertavle og mange begravelsespladser i kirkegulvet. Kirkens 44 m høje tårn er åbent for besøg i sommerferien. Check åbningstider før besøg.

Følg VisitKøge på: