Torvehandel Køge

Byferie i Køge

Foto: VisitKøge - René Dreier

Trænger du på din byferie i Køge til at skylle halsen med et godt glas øl eller styrke dig på en kop kaffe, kan vi tilbyde gode cafeer og værtshuse i Køge området. Sæt dig, betragt livet omkring dig og lad feriefreden sænke sig.

Tag en pause og nyd byen

Foto: VisitKøge

Oplev byen

Når du går en tur gennem gaderne i Køge midtby, oplever du på den ene side de gamle smukke, velbevarede huse, der fortæller byens lange historie, og på den anden side Køge som den driftige, moderne by med et levende kultur- og handelsliv, der bl.a. giver rig mulighed for ferieshopping.

Shopping i Køge

Køge er kendt som en god og hyggelig handelsby Her findes et meget velfungerende handelsliv og med butikker for enhver smag. Rundt om Køge Torv og i gaderne ud fra torvet finder du Køges mange specialbutikker.

Torvedage i Køge

Køge Torv er med sine 9940  m2 provinsens største - og har i øvrigt ligget på stedet siden middelalderen. Igennem 700 år har der været torvehandel på Køge Torv med bl.a. kød, fisk og grøntsager.

Specialbutikker

Besøg en af Køges mange specialbutikker og køb et minde med hjem fra ferien. Her er et lille udvalg til inspiration:

Spisesteder i Køge

Nyd et lækkert måltid på et af Køges mange spisesteder

Cafeer i Køge

Nyd en god kop kaffe, en herlig frokost eller et lækkert stykke kage i hyggelige omgivelser. Et dejligt glas øl eller et koldt glas vin i historiske o...

Overnatning

Køge har et godt udvalg af dejlige steder, hvor du kan overnatte - lige fra campingpladsen i naturskønne omgivelser til overnatning på hoteller eller ...

Kunst og gallerier

Køge har et par gallerier, som absolut er et besøg værd. Derudover finder du flere udendørs skulpturer og statuer. Har du lyst til at kende historierne bag kunstværkerne, så prøv den digitale byvandring.

Museer i Køge

Tag familien med på tur til et af Køges museer

Byvandringer i Køge

Kom med på en spændende, guidet vandring i den smukke, gamle middelalderby Køge

Tråden - en kulturrute

Ruten forbinde by og havn. På ruten kan opleves kunstværker, grønne byrum og forskellige kultursteder. Ruten ender ude ved Køges sydlige strand.

Kirker i Køge

Der findes mange kirker i Køges omegn. Ud over gudstjenester har kirkerne også forskellige arrangementer, som du kan deltage i. Klik på kirken og find...

Nyd den maritime stemning på Køge Marina
Køge Marina ligger ca. 2 km nord for centrum. Her finder du en dejlig badestrand, et havnebad og et kæmpe rekreativt område foruden butik, ishuse og dejlige spisesteder.