VisitKøge

VisitKøge

Når nettet ikke slår til

Nu om dage kan man planlægge sin ferie via brochurer og internettet, booke sin overnatning, og planlægge, hvad man vil se og opleve.

Mange mennesker vil alligevel gerne have lidt ekstra information eller spørge ind til oplevelsen eller overnatningsstedet, så man er sikker på, at det, man får, svarer til det, man ønsker. Vi bestræber os på at have brochurer fra hele landet, så mangler du inspiration til din næste ferie eller information, når du er ankommet, så kig ind!

Hos VisitKøge lægger vi vægt på den personlige betjening og hjælp til, at du og din familie får den bedst mulige oplevelse, mens I er her.

Mangler du f.eks...

  • cykelkort fra "Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster samt Midtsjælland"
  • den lokale cykelguide "På to hjul i Køge" med 8 ture
  • P-skiver samt P-skrabekort til 1 og 3 timers parkering
  • souvenirs
  • til jul - stort udvalg af nisser

...så kan du købe det - og meget andet - hos VisitKøge. Vi har også et udvalg af souvenirs fra Køge og Danmark, bl.a. flotte modeller af fiskekuttere i flere størrelser, Den lille havfrue, gardere, Danmarksflag, postkort fra Køge samt mange forskellige slags magneter.

Vitus Rejser

Hos VisitKøge kan du også købe din næste ferie med Vitus Rejser. Prøv f. eks. en blomsterrejse til Holland, fjordkrydstogt i Norge eller besøg Island - vulkanernes land. Oplev det smukke landskab i Tyskland og Østrig eller tag på rundrejse i fjerne lande.  Der er noget for enhver smag. Vitus Rejser gennemarbejder alt til mindste detalje, så gæsterne trygt kan tage af sted og få en fantastisk rejseoplevelse. Hent et gratis katalog fra Vitus Rejser hos VisitKøge og bliv inspireret! 

Wi-Fi

Har du brug for at gå på nettet, finder du et hotspot hos VisitKøge. Har du ikke din telefon eller tablet med dig, kan du benytte VisitKøges kundecomputer. Der er dog ikke mulighed for at printe.

Jul hos VisitKøge

Til jul tager vi den store julekasse frem og pynter op til den store guldmedalje i butikken. Vi sælger forskellige juleting samt nisser i alle skikkelser og størrelser og til priser, så alle kan være med.

Gavekort til Køge

Du kan også købe Køge Handelsstandsforenings populære gavekort hos VisitKøge. Gavekortet kan bruges i over 100 forskellige forretninger i Køge og er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Læs mere om gavekortet

Handicapvenlig adgang

VisitKøge har handicapvenlig adgang til butikken.

Del denne side

Åbningstider

VisitKøge 2019

Mandag - fredag kl. 9.30-17
Lørdag kl. 10-13

Kontakt VisitKøge

Vestergade 1, 4600 Køge, Tlf. 69 15 61 70

visitkoege@connectkoege.dk

Hos VisitKøge kan du bl.a. købe:

Hos VisitKøge kan du købe produkter fra:

Mød os hos VisitKøge