VisitKøge

Persondatapolitik VisitKøge

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og i nogle tilfælde fødselsdato. Det vil være i forbindelse med bestilling af byvandring eller feriebolig.

Sikkerhed
Ovenstående oplysninger bliver kun gemt i systemet, og det er kun personer med redigeringsadgang, der kan tilgå dem. De vil aldrig på nogen måde blive offentliggjort.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at bestille en byvandring.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af oplysninger
Oplysningerne videregives ikke til nogen andre parter.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: visitkoege@connectkoege.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

VisitKøge
Vestergade 1
4600 Køge
Tlf. 69156170
visitkoege@connectkoege.dk