Julevindue Køge Rådhus

Juletur til Køge for hele familien

Foto: VisitKøge

Vores gamle by danner ramme om autentisk julestemning, med store lysinstallationer på torvet, og aktiviteter næsten hver eneste dag for store og små. 

Juleaktiviteter

Julesstemning vest for Køge

I området vest for Køge hersker der også julestemning. Her er der mulighed for en herlig vandretur for hele familien, fx. rundt om den smukke Kimmerslev Sø, hvor I også kan tage et kig på den velbevarede Kimmerslev Vandmølle.

Melder sulten sig efter vandreturen, er Malerklemmen et must! Her serveres der året rundt de lækreste æbleskiver i de hyggelige bondestuer. Skal der også en nisse eller andet julepynt med hjem, så er Mosehuset stedet. Den charmerende, gammeldags købmandshandel har julevarerne klar samt alskens lækkerier i chokolade, kaffe, the, bolcher, gin, kageting og meget mere.

Vinter i Køge

Foto:VisitKøge

Snyd ikke jer selv for et besøg i Køges imponerende kirke, Sct. Nicolai - og ikke mindst kirkens måneur. Urets mekanik, der er koblet sammen med tårnuret, får kuglen til at dreje rundt og følge månens faser. Kuglen er forgyldt på den ene side og sort på den anden. Måneuret kan ses oppe bag kirkens orgel. Læs mere om måneuret her.

Jul i Oluf Jensens gård i Køge
Jul i Køge
VisitKøge - turistbureau
VisitKøge - turistbureau
Køge Nord Station gangbro
VisitKøge

Find vej til Køge

Det er nemt at komme til Køge, uanset hvordan du kommer til byen.

Her kan du finde nærmere informationer om din vej til Køge.