Køge Å

En hel dags oplevelser i Køgeområdet

Foto: VisitKøge

Her kan du finde inspiration til en hel dags oplevelser i Køgeområdet.

Køge Centrum

Få en dejlig dag i Køge! Oplev den livlige torvehandel på Køge Torv eller tag børnene med på en skattejagt rundt i byens gader. Læg turen forbi byens majestætiske kirke, Sct. Nicolai eller gå af sted på en spændende byvandring, enten med guide eller med eget kort i hånden.

jdfakdfhjkdfjksdfjksdfn

Måske kan du også bruge dette?

Luftfoto Køge mod nyt vandtårn
Udsigtspunkter i Køge
Spisesteder i Køge
Spisesteder i Køge

Køge Vest

Den vestlige del af Køgeområdet byder på vandreture i skønne omgivelser med en herlig spisepause på det hyggelige traktørsted Malerklemmen. Du kan også gå på opdagelse i den gamle købmandsbutik Mosehuset, der rummer mange sjove og finurlige ting, som du ikke lige finder andre steder.

Køge Nord

Den nordlige del af Køgeområdet står i udviklingens tegn. Her møder det gamle det nye. Køge Nord Station er en moderne station med prisbelønnet design, som bestemt er et besøg værd, selv om du ikke skal rejse. Kig også forbi Ølsemagle Mølle, en utrolig velholdt hollandsk mølle, som i dag er en museumsmølle.

I det nordlige Køge finder du også rekreative områder som Ølsemagle Revle, kendt for sit rige fugleliv eller Køge Marina, hvor der er masser af muligheder for at rørt benene samtidig med, at den smukke udsigt kan nydes.

Praktisk info

VisitKøge - turistbureau
VisitKøge - turistbureau
Køge Nord Station gangbro
Find vej til Køge