efterårsblade

Efterår i Køge

Foto: Pixabay

I Køge er der masser af muligheder for at nyde efterårets smukke natur. Tag f.eks. en tur i skoven med hele familien og se på efterårets flotte farver eller besøg naturområdet Ølsemagle Revle, hvor der er et rigt fugleliv og et udkigstårn.

Du kan også finde ideer til efterårsferien her.

Efterårsferie i Køge?
Klik og få inspiration...

Foto: Pixabay

Tag en cykle- eller vandretur på Køge Å-Sti

Kør på den 22 km lange sti, som følger Køge Å vest på til områderne Dyndet og Humleore Skov. Børn elsker at lege med vand, og det er der rig mulighed for langs stien, hvor man mange steder kan komme helt ned til åen. I den anden ende af stien ligger det hyggelige traktørsted Malerklemmen samt den gamle købmandsbutik Mosehuset. Hos Malerklemmen serveres bl.a. æbleskiver året rundt. Mosehuset har alle mulige sjove ting, bl.a. nisser hele året, og du kan få stillet sulten i pandekagehuset i Mosehusets gårdhave.

ØLSEMAGLE REVLE i Køge nord er kendt for sin store artsrigdom af vadefugle. Næsten samtlige vadefuglearter kan ses i området om efteråret. Her findes også et udkigstårn, hvorfra fuglene kan betragtes.

Naturen omkring Køge

I Køge er du altid tæt på smukke naturoplevelser. Skov og strand ligger i umiddelbar nærhed af hinanden, så du har masser af muligheder for gode vandr...

Strande langs Køge Bugt

På de fine, brede sandstrande langs Køge Bugt kan hele familien boltre sig. Bare rolig, der er plads nok til alle! Erfarne svømmere kan afprøve det ny...

Riddle Hunt i Køge

Gå ud i Køge by og løs opgaverne for at finde ud af, hvem der har stjålet borgmesterens kæde! En herlig aktivitet for hele familien.

Skattejagt i Køge

GRATIS skattejagt for børn op til 12 år.

Efterårsaftenerne er perfekte til at gå ud og lytte til noget god musik og nyde en god øl! Hver torsdag aften byder Hugos Kælder på live musik med forskellige bands og forskellige genrer af musik. 

Hvad sker der i Køge?

Foto: Events i Køge - Køgenu.dk