VisitKøge
Efterår i Køge - blade

Efterår i Køge

I Køge er der masser af muligheder for at nyde efterårets smukke natur. Tag f.eks. en tur i skoven med hele familien og se på efterårets flotte farver eller besøg naturområdet Ølsemagle Revle, hvor der er et rigt fugleliv og et udkigstårn.

Du kan også finde ideer til efterårsferien her.

Tag en cykle- eller vandretur på Køge Å-Sti

Kør på den 22 km lange sti, som følger Køge Å vest på til områderne Dyndet og Humleore Skov. Børn elsker at lege med vand, og det er der rig mulighed for langs stien, hvor man mange steder kan komme helt ned til åen. I den anden ende af stien ligger det hyggelige traktørsted Malerklemmen samt den gamle købmandsbutik Mosehuset. Hos Malerklemmen serveres bl.a. æbleskiver året rundt. Mosehuset har alle mulige sjove ting, bl.a. nisser hele året, og du kan få stillet sulten i pandekagehuset i Mosehusets gårdhave.

Køge Å-sti - efterår
Flyvende fugle
Pandekagehuset ved Mosehuset

ØLSEMAGLE REVLE i Køge nord er kendt for sin store artsrigdom af vadefugle. Næsten samtlige vadefuglearter kan ses i området om efteråret. Her findes også et udkigstårn, hvorfra fuglene kan betragtes.

Hugos Køge

Efterårsaftenerne er perfekte til at gå ud og lytte til noget god musik og nyde en god øl! Hver torsdag aften byder Hugos Kælder på live musik med forskellige bands og forskellige genrer af musik. 

Events i Køge - Køgenu.dk

Hvad sker der i Køge?