Efterårsskov

Efterår i Køge

Foto: VisitKøge

I Køge er der masser af muligheder for at nyde efterårets smukke natur. Tag f.eks. en tur i skoven med hele familien og se på efterårets flotte farver eller besøg naturområdet Ølsemagle Revle, hvor der er et rigt fugleliv og et udkigstårn.

Tag en cykle- eller vandretur på Køge Å-Sti, en 22 km lang sti, som følger Køge Å vest på til områderne Dyndet og Humleore Skov. Børn elsker at lege med vand, og det er der rig mulighed for langs stien, hvor man mange steder kan komme helt ned til åen. I den anden ende af stien ligger det hyggelige traktørsted Malerklemmen samt den gamle købmandsbutik Mosehuset. På Malerklemmen serveres bl.a. æbleskiver året rundt. Mosehuset har alle mulige sjove ting, bl.a. nisser hele året, og du kan få stillet sulten i pandekagehuset i Mosehusets gårdhave.

Køge Å-sti - efterår
Skønne gåture og

fugleliv

Flyvende fugle

Ølsemagle Revle i Køge nord er kendt for sin store artsrigdom af vadefugle. Næsten samtlige vadefuglearter kan ses i området om efteråret. Her findes også et udkigstårn, hvorfra fuglene kan betragtes.

Efterårsferie i Køge

Foto: VisitDenmark

Oplevelser for børn og voksne i efterårsferien i Køge

Musik med mere

Foto: VisitKøge

Efterårsaftenerne er perfekte til at gå ud og lytte til noget god musik og nyde en god øl! Hver torsdag aften byder Hugos Kælder på live musik med forskellige bands og forskellige genrer af musik. 

Børnebillet

Til efterårsferien (uge 42) sælges en børnebillet med mange forskellige aktiviteter på. Med denne billet kan børnene hente sjove ting hos butikkerne i Køge samt deltage i forskellige aktiviteter. Billetten købes hos VisitKøge.

Skattejagt

Familien kan også prøve VisitKøges skattejagt for børn. Hvert år til efterårsferien kommer en ny udgave af den populære skattejagt med nye, spændende opgaver, som skal løses. Kig ind til VisitKøge og hent et skattekort. Der er præmier til børnene for veludført opgave, og det er gratis at deltage.

Ud i naturen

Skal du en tur i skoven, er efteråret den smukkeste tid at gøre det på. I Køge ligger skoven/Køge Ås lige ved byen. Tag hele familien med og gå en dejlig efterårstur, hvor I f.eks. kan samle kastanier til at lave kastaniedyr af.

Hvad sker der i Køge?

Foto: Events i Køge - Køgenu.dk