Gå til indhold
Kanosejlads på Køge Å

Familieferie i Køge

Foto: VisitKøge

Køge er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie med børn.

Køge har det hele! Byen ligger tæt på skov og strand samt populære udflugtsmål på Sjælland.

Køge er et godt udgangspunkt for en familieferie med fokus på nærvær. Her finder I aktiviteter, hvor hele familien kan blive underholdt og udfordret samtidig med, at I får slappet af og brugt tid sammen.

Mysterier i Køge

Riddle Hunt i Køge

Tag hele familien med til Køge og se, om I kan løse mysteriet om den forsvundne borgmesterkæde. Ved køb af Riddle Hunt´en får I udleveret en bog fyldt med spændende opgaver, som I skal rundt i Køge og finde løsningerne på. Derefter skal I tilbage til VisitKøge og udpege gerningsmanden. Når I skal åbne kryptexet, vil det vise sig, om I har fundet den rigtige tyv. 

Pris pr. person kr. 75,-. Billetter købes hos Skjold Burne Kiosken på Køge Torv eller hos Riddle House

Skattejagt for børn

De yngre børn (under 12 år) kan tage deres forældre eller bedsteforældre med på en skattejagt (skattekort hentes hos VisitKøge), hvor børnene skal løse nogle opgaver rundt om i byen. Når turen er slut, kan børnene få checket svarene hos VisitKøge samt få en lille præmie. Forældrene kan få et byvandringskort med en oversigt over byens gamle, velbevarede bygninger, så de også har lidt at kigge på undervejs.

Det er gratis at deltage i skattejagten.

Mysteriet om Dannebroge

I kan også træde ombord på linieskibet Dannebroge i år 1710 og genleve kaptajn Iver Huitfeldts erindringer.I skal finde kaptajene skjulte kiste og opklare, hvad der skete med Dannebroge. En herlig aktivitet for hele familen og især børn 7-14 år. Denne Riddle Hunt spilles på Køge Museum. 

Pris kr. 379,- for 2-8 spillere. Billetter hos Riddle House

 

Følg VisitKøge på: