©  Foto:

Skovbo Golfklub

Skovbo Golfklub byder på en unik golfoplevelse med velplejede baner og naturskønne omgivelser ved Køge Å. Med hurtige greens og fair layout er banen udfordrende for spillere på alle niveauer.

Skovbo Golfklub er en perle blandt de midtsjællandske golfbaner. Området har veltilvokset beplantning, søer og vandløb, som sætter markante aftryk på banen. Banen er konstant under udvikling, med meget hurtige green og udfordrende for spillere på alle niveauer. Alle huller har reel og fair opbygning og med meget få blinde slag undervejs.  Banen er anlagt i forbindelse med fredede arealer ved Køge Å, og byder derfor også på oplevelser for naturelskere, med rådyr, harer, et rigt fugleliv og levende hegn af blandt andet 400 år gamle egetræer.  Vi lægger vægt på at være medlemmernes klub, hvor greenfee-spillere er meget velkomne.

Det er sædvanligvis nemt at finde en ledig starttid på 18-huls-banen via www.golfbox.dk eller ved at ringe til sekretariatet på tlf: 7020 0282.

Skovbo Golfklub har gode træningsfaciliteter og råder også over en særdeles udfordrende 9 hullers par 3 bane med vand i spil på flere huller. (Pay and play bane)

Hul 19, Skovbo Spisehus serverer lækker med og drikke til dig efter golfrunden til yderst rimelige priser.