©  Foto:

Skoda BørneTour Ringsted

Škoda BørneTour vender retur til Ringsted

Der er både Tour-magi og cykelsjov for børn, når Škoda BørneTour kommer retur til Ringsted lørdag den 18. maj. Samtidig skal BørneTour få flere børn op på cyklerne, mener Team Cycling Ringsted, Danmarks Cykle Union og hovedsponsoren Škoda.

Der er igen glade børn i sadlen, når det populære børnecykelløb Škoda BørneTour vender tilbage i 2024 og besøger mere end 20 danske byer med cykelsjov for børn. Lørdag den 18. maj kommer Škoda BørneTour igen til Ringsted, og alle cykelglade børn og unge i alderen 3-15 år inviteres til at være med. Škoda BørneTour er begyndercykelløb for børn og unge, hvor alle kan være med, uanset fart, type af cykel og ambitionsniveau.

Škoda BørneTour Ringsted arrangeres af den af den lokale cykelklub Team Cycling Ringsted, Danmarks Cykle Union, Oplev Ringsted og med støtte fra Ringsted kommune.

Team Cycling Ringsted ser frem til besøget
Škoda BørneTour arrangeres af den lokale cykelklub Team Cycling Ringsted og formand i klubben Amalie Jensen, ser frem til at skyde Škoda BørneTour i gang i Ringsted:

”Cykelsport er både sjovt og meget socialt, og vi tror på, at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med Škoda BørneTour. Uanset hvordan det går, så kommer man med sikkerhed hjem med en guldmedalje og en god cykeloplevelse – og måske mod på at prøve sig af i Team Cycling Ringsted, hvor vi efterfølgende inviterer til introforløb”, fortæller Amalie Jensen, formand i Team Cycling Ringsted.

Lokal opbakning til Škoda BørneTour

Også Ringsted Kommune sætter pris på, at Škoda BørneTour kommer til Ringsted igen i år.

Formand for Uddannelses- og Fritidsudvalget i Ringsted Kommune, Mette Ahm-Petersen, siger:

Vi er glade for, at vi igen kan byde velkommen til Škoda BørneTour, så vi kan tilbyde kommunens børn endnu en spændende aktivitet. Det er også dejligt at vores lokale Team Cykling Ringsted bakker op om arrangementet og, med en stor indsats fra klubbens frivillige, er med til at gøre dette arrangement muligt. Det sætter fokus dels på sjove og sunde aktiviteter, dels på det samarbejde og fællesskabsengagement, man får som aktiv deltager i klub- og foreningsaktiviteter.”

En lille smule Tour de France-magi til Ringsted
Tour de France-sponsoren Škoda drysser Tour-magi over BørneTour-løbene, og hos bilproducenten, der har et nært forhold til cykelsporten, ser den danske direktør gerne flere børn i sadlen i hverdagen.

“Vi har været en del af cykelsporten og Tour de France i mange år, så jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og møde en masse cykelglade børn og unge. De sidste års somre har været en sand folkefest med Tour-start i Danmark og Vingegaard som samlet vinder to år i træk, og drømme starter som bekendt i det små, så det er virkelig spændende at være med til begge dele,” fortæller Thomas Bruun, direktør i Škoda Danmark.

Undersøgelser viser, at danske børn og unge cykler mindre, og den udvikling vil Škoda gerne hjælpe med at vende. Cyklen skal have en hovedrolle i hverdagen - til glæde for både sundhed, livsglæde og klima.

Man kan læse mere og tilmelde sig til Škoda BørneTour i Ringsted på børnetour.dk eller på https://www.sportstiming.dk/event/14070