©  Foto:

Køge Golf Klub

Velkommen til Køge Golf Klub – din nærmeste golfoplevelse tæt på København. Med en stor medlemsbase og årlige greenfee-gæster er vores bane populær. Syd- og Nordbanen byder på smukt design og udfordringer for alle niveauer. Book din tee-tid på www.golfbox.dk og glæd dig til en skøn dag!

Køge Golf Klub er den perfekte golfklub, hvis du er på jagt efter en dejlig golfrunde, umiddelbart tæt på København. Omkring 1.600 medlemmer og 6.000 årlige greenfee gæster bevidner om, at dette er en meget populær golfbane.

Ved ankomst bliver man mødt af et stort klubhus med en velassorteret proshop og en dejlig restaurant. Serviceniveauet er i top hele vejen rundt.

Klubben råder over Sydbanen på 18 huller, der er anlagt i 1969 og Nordbanen på 9 ratede huller, der er anlagt i 1997. Begge er smukt anlagte parkbaner med vandløb og søer, og af meget høj kvalitet.

Sydbanen er en intim og meget velholdt parkbane, som er en fornøjelse at bevæge sig rundt på. Der er vand i spil på flere huller, og beplantningen er afvekslende med store træer, og der er ikke langt mellem hullerne. De mange træer og buske, som udover at give banen et fantastisk flot udtryk, giver også nogle naturlige udfordringer på banen. Bolden kan næsten altid findes, men det koster et slag for at komme tilbage på fairway.

Efter runden kan man gå ind og nyde en forfriskning og måske et måltid i restauranten. Er vejret godt, er der en stor terrasse med rigtig god mulighed for at nyde udsigten over banen.

Banen er fair og kan spilles af alle, men kan samtidigt også udfordre spillere på alle niveauer.

Tidsbestilling foretages via www.golfbox.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Køge Golf Klub!