Gå til indhold
Kano

Kanotur på Køge Å

Foto: mark Trustrup

Skal du med på kanotur på Køge å til sommer? 

Velkommen til VisitKøges kanoudlejning

At sejle på Køge Å er en must-see oplevelse, når man besøger Køge. Du kan leje en kano fra VisitKøges idylliske baghave, og opleve Køge fra vandsiden.

I kan booke kanoerne nu!

Vi er i fuld gang med at gøre et nyt bookingsystem klar. Det er klar fredag den 2. juni!

Kanoerne er dog allerede i vandet, og det skal jo ikke gå til spilde. Så hvis du vil leje en kano inden fredag den 2. juni, så ring til Ulla eller Cindy på 69 15 61 70, og hør om der er en kano ledig i den kommende uge (Uge 22).

I kan sejle alle dage i denne uge (også weekend og helligdage), men for at booke skal I først ringe til turistkontoret i åbningstiderne. Her får I et betalingslink. Bureauet og telefonen har åben:

fredag den 26. maj kl. 10-16

lørdag den 27. maj kl. 10-13

Onsdag den 31. maj kl. 10-16

Torsdag den 1. juni kl. 10-16

fredag den 2. juni kl. 10-16

Skal du derimod sejle på et andet tidspunkt til sommer, så kan du lave en booking, når systemet er klar den 2. juni. Hold øje her på siden!

Kanosejlads på Køge Å

Foto:VisitKøge

Godt at vide inden I skal ud at sejle

  • Solen på vandet er stærk, så husk solcreme og hat.
  • I må gerne have egen mad og drikkevarer med ombord. Bare husk at rydde op efter jer. 
  • Husk I ikke må sejle berusede eller påvirkede.
  • Vi anbefaler at I tager jeres egendele med jer i kanoen. I er også velkomne til at lægge ting under bænken i haven, det er på eget ansvar.
  • I bliver ikke våde på turen med mindre I falder i, og det er ikke sket for nogen i mange sæsoner. Så I kan sagtens have jeres tasker, mobiler mv. med i kanoen. Det er naturligvis på eget ansvar.
  • Vær opmærksomme på at der ikke er adgang til toilet i nærheden af kanoerne. Vi henviser til de offentlige toiletter på Nørregade, lige ved Torvet. 

Følg VisitKøge på: