©  Foto:

Ringsted Børnefestival

Alle børn mellem 3-12 år er garanteret en helt uforglemmelig dag, når Ringsted Børnefestival afholdes hvert år i juni måned. Med langt mere end 80 aktiviteter, teaterforestillinger, opvisninger samt gode koncerter og fed musik, kan hele familien få en fantastisk oplevelse ved Ringsted Børnefestival.

Ringsted Børnefestival afholdes hvert år i juni måned, og det er en festival fra børn til børn.

Når Ringsted Børnefestival løber ad stablen hvert år i juni måned, er alle børn mellem 3-12 år garanteret en uforglemmelig dag. Der er altid mere end 80 aktiviteter, gode koncerter, teaterforestilling, opvisninger og masser af god musik. 

I 2025 bliver Ringsted Børnefestival afholdt for 9. gang. Siden den første børnefestival blev afholdt den 11. juni 2016, har Ringsted Børnefestival formået at samle Ringsted og skabe en uforglemmelig dag for børn i alle aldre. Dog blev børnefestivalen i 2021 afholdt som en To Go-version. Et samarbejde mellem kulturinstitutioner, skoler, dagtilbud, foreningsliv, turistattraktioner og erhvervsliv og Ringsted Kommune har gjort Ringsted Børnefestival til noget helt særligt.

Fra børn til børn

Planlægning og udvikling af en del af aktiviteterne på Ringsted Børnefestival sker gennem læringsforløb, der gennemføres på byens skoler og dagstilbud.

Mottoet er, at vi laver en festival for hinanden, og temaet fra børn til børn er vigtigt i en tid, hvor både børn og voksne i særlig grad trænger til at lege og være kreative sammen.

Bæredygtighed og biodiversitet

På Ringsted Børnefestival sættes der fokus på bæredygtighed, biodiversitet og FN's 17 verdensmål. Der skabes et rum for sjove, lærerige og underholdende aktiviteter, der sætter børnenes læring i spil på en kreativ og underholdende måde.