Havnebad bro

Sommer i Køge

Foto: Køge Marina

Køge summer af liv om sommeren. Køge Torv er fyldt med mennesker, der hygger sig på en af udendørscafeerne eller handler frugt og grønt på en af torvedagene. Men det er ikke kun på torvet, at der er liv og glade dage.

Byliv på havnen

Køges søndre havn er under udvikling af selskabet Køge Kyst, hvis vision er at ændre havneområdet til en enestående, attraktiv og bæredygtig bydel. Oplevelser fra alt fra åbne værksteder over foredrag og havnevandringer til performance, koncerter og havnefester kan byens borgere ganske gratis deltage i.

Sildens Dag i Køge
Sildens Dag og Sdr. Havnedag
Sdr. Havnedag på Køge Havn

Lørdag den 24. august 2019 afholdes Søndre Havnedag, et særdeles populært arrangement med masser af aktiviteter og underholdning for hele familien. Program for havnedagen kan hentes hos VisitKøge så snart det ligger klar. Deltagelse er gratis.

Samme dag afholdes også Sildens Dag. Her kan der smages på sild, tilberedt på forskellig vis, hvortil der kan købes øl fra det lokale bryggeri, Braunstein. Billetter købes på forhånd hos VisitKøge.

Kan du bedre lide øl, så er Køge Øldag lige noget for dig. Her kommer folk fra nær og fjern for at smage på de deltagende bryghuses øl. Billetter kan bl.a. købes hos VisitKøge. Øldagen afholdes samme lørdag som Sdr. Havnedag og Sildens Dag.

Køge Festuge

I hele uge 35 fester Køge. Torvet fyldes med musik for alle aldre og i alle genrer, og det er gratis at deltage i festen! Kom ind på Køge Torv og deltag i festlighederne. Køge Festuges program kan ses her.