Nyhavn, København

Turforslag - Køge

Hvis du bor i Køge Bugt området med din familie, er du tæt på mange gode oplevelser

København er naturligvis områdets største trækplaster. Der er max. 45 km, og det tager ca. 45 min. i S-tog at nå fra Køge til Rådhuspladsen eller Tivoli. Men ikke kun København byder på spændende oplevelser. Mod vest ligger Roskilde med domkirke, vikingeskibsmuseum og Sagnlandet Lejre og mod syd er der ikke langt til BonBon Land ved Næstved eller Stevnsfortet og Stevns Klint.

Med feriebopæl i Køge Bugt området er der kort til det meste, og når I kommer hjem fra udflugt til hovedstaden, til Roskilde eller mod Næstved, er det dejligt at kunne nå på stranden eller en slentretur i det gamle Køge, mens man samler energi til næste udflugt.

Husk i øvrigt, at ved at tage S-toget til København slipper I for storbytrafik, for at betale parkeringsafgift, og I kan roligt drikke en øl til frokost.

City Pass large

Køb et City Pass large, der gælder i 24 timer fra første påstigning i toget. Så behøver du ikke at tænke på billetter til transport det næste døgn! Prisen er kr. 160,- for voksne, halvpris for børn 12-15 år. Billetten gælder i Movias trafikområde (fra Rødvig i syd til Helsingør i nord) og kan købes på Køge Station i 7-eleven kiosken eller i automaten på perronen.

Rejsetider

Find tiderne med tog og bus her.

Del denne side

Faxe Kalkbrud

Faxe Kalkbrud

Arken - Museum for moderne kunst

Arken

Mere info om Danmark