Sommer i Køge

Køge summer af liv om sommeren

Køge Torv er fyldt med mennesker, der hygger sig på en af udendørscafeerne eller handler frugt og grønt på en af torvedagene. Men det er ikke kun på torvet, at der er liv og glade dage. 

Byliv på havnen

Køges søndre havn er under udvikling af selskabet Køge Kyst, hvis vision er at ændre havneområdet til en enestående, attraktiv og bæredygtig bydel. Oplevelser fra alt fra åbne værksteder over foredrag og havnevandringer til performance, koncerter og havnefester kan byens borgere ganske gratis deltage i.

Biltræf på Køge Marina

Hver mandag kl. 18-21 mødes bilentusiaster på parkeringspladsen ved Køge Nordstrand. Kom og se de flotte og velholdte biler i alle aldre. Sæsonen begynder primo april og varer sommeren over.

Sdr. Havnedag og Sildens Dag

Lørdag den 24. august 2019 afholdes Søndre Havnedag, et særdeles populært arrangement med masser af aktiviteter og underholdning for hele familien. Program for havnedagen kan hentes hos VisitKøge så snart det ligger klar. Deltagelse er gratis.

Samme dag afholdes også Sildens Dag. Her kan der smages på sild, tilberedt på forskellig vis, hvortil der kan købes øl fra det lokale bryggeri, Braunstein. Billetter købes på forhånd hos VisitKøge.

Jazz i gårdene

Noget af det, som er ekstremt populært i Køge om sommeren, er live jazzmusik. Hver lørdag formiddag fyldes gården ved udskænkningsstedet Hugos Kælder eller Restaurant Guldfisken på havnen med musikglade folk, der nyder en øl eller to, mens der lyttes til traditionel jazzmusik. 

Torvedage på Køge Torv

Torvedage finder sted hver onsdag og lørdag året rundt. På torvet findes et MEKKA af frisk frugt og grønt, ost, fisk, pølser, oliven, honning mm. Her sælges også masser af blomster, brugskunst, smykker og andet lækkert. Tag hele familien med og nyd en hyggelig torvedag!

Gratis koncerter i kirkerne

Hver sommer inviterer kirkene i Køge Kommune inden for til gratis koncerter. Her kan du benytte lejligheden til at studere de smukke kirker samtidig med, at den gode musik kan nydes. For datoer og tider, check med VisitKøge eller hos kirkerne selv.

Kulturnat i Borup

Hver sommer afholdes kulturnat i Borup med gratis adgang til arrangementerne, bl.a. udstillinger, musik og opvisninger. Mere information om Kulturnat og kulturarrangementer i Borup findes her.

Del denne side

Køge Festuge

I hele uge 35 fester Køge. Torvet fyldes med musik for alle aldre og i alle genrer, og det er gratis at deltage i festen!

Køge Festuge

Cykelløb i Køge

I Køge afholdes 3 store cykelløb:

Tøse-Runden, Sjælland på Tværs og Sjælland Rundt på Cykel

Cykelløb i Køge 

Se datoer  på cykelløb og få mere information hos
Køge Sportevent

Køge Øldag i Hugos Gård

Lørdag d. 24. august kl. 11-20. Køb din billet i forsalg hos VisitKøge.
Køge øldag

Biltræf på Køge Marina

Biltræf på Køge Marina

Mandage kl. 18-21, P-pladsen ved Køge Marina