Rundvisninger i Køge

Har du lyst til en rundvisning?

Det kan være ganske rart at gå rundt og studere museernes udstillinger for sig selv,  men det tilføjer alligevel en ekstra værdi til besøget at følge med på en rundvisning.

Flere af Køges seværdigheder giver dig den mulighed. Hør f. eks. om kirkens interessante historie, Køge Kysts udviklingsplaner for søndre havn eller spørge ind til de af museernes udstillingsgenstande, som du gerne vil vide mere om.

Få historier og skrøner om Køges gamle huse på en byvandring eller lær mere om Danmarks historie ved en rundvisning på KØS - museet for kunst i det offentlige rum. Her hænger de smukke skitser til Dronningens gobeliner, som netop illustrerer Danmarkshistorien. Da gobelinerne ind imellem tages ned for at give plads til andre udstillinger, er det en god idé at checke med KØS, om de er der, før du planlægger dit besøg.

Husk dog på, at der på nogle steder skal reserveres plads i forvejen.

Vær din egen guide

Køge er en af de byer i landet, der har flest velbevarede bindingsværkshuse i bymidten, deriblandt Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 samt landets ældst fungerende rådhus fra 1552. Vær din egen guide og hent et byvandringskort med information om husene hos VisitKøge. Kortet er gratis.

Del denne side