Skate Rampe ved Tapperiet - Køge

Foto: VisitKøge
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Gule Hal, en gammel lagerhal på Søndre Havn, som fra starten huser et mangfoldigt miljø af skatere, klatrere og modelskibsbyggere. Livet før byen i Køge Kyst spirer frem. Et dynamisk miljø af skatere, klatrere og modelskibsbyggere udfolder sig nu i Gule Hal på Søndre Havn.  
Adresse

Strandpromenade 1

4600 Køge

Kontakt

E-mail:kontakt@koegekyst.dk

Telefon:56 67 83 43

Gule Hal, en gammel lagerhal på Søndre Havn, som fra starten huser et mangfoldigt miljø af skatere, klatrere og modelskibsbyggere.

Livet før byen i Køge Kyst spirer frem. Et dynamisk miljø af skatere, klatrere og modelskibsbyggere udfolder sig nu i Gule Hal på Søndre Havn.

Hallen er blevet delt i tre, hvor Tapperiet varetager en skatehal, Køge Maritime Aktivitetscenter har indrettet en anden del af hallen med glasmontrer, hvor de udstiller detaljerige modelskibe i størrelsesforholdet 1:20, og endelig indeholder Gule Hal et stort rum til offentlige arrangementer, møder og lignende. Her er der også mulighed for skiftende udstillinger fra Køge Museum, Køge Kyst og andre.

Hen ad vejen vil skatehallen få tilknyttet flere og flere aktiviteter, der passer ind i det aktive og spontane ungdoms miljø.

 

Adresse

Strandpromenade 1

4600 Køge

Sidst opdateret af