Parkour bag Gule Hal - Køge

Foto: VisitKøge
Aktiviteter
Naturfitness
Bag Gule Hal ligger parkourbanen, som er for både nybegyndere og rutinerede vovehalse. Parkourbanen blev opført i 2013 og består af elementer fra by- og havnemiljøet som betonsteler, stilladsdele og paller. Banen er udviklet af Køge Ungdomsskole, parkourinstruktør Dennis Asp og piger fra "Det Aktive Byrum" med støtte fra Køge Kyst. Parkourbanen er åben og til fri afbenyttelse hele året. Al færdsel er på eget ansvar, og Køge Kyst opfordrer til sikker og forsvarlig brug af banen.
Adresse

Strandpromenaden 1

4600 Køge

Kontakt

E-mail:kontakt@koegekyst.dk

Telefon:56 67 83 43

Bag Gule Hal ligger parkourbanen, som er for både nybegyndere og rutinerede vovehalse.

Parkourbanen blev opført i 2013 og består af elementer fra by- og havnemiljøet som betonsteler, stilladsdele og paller. Banen er udviklet af Køge Ungdomsskole, parkourinstruktør Dennis Asp og piger fra "Det Aktive Byrum" med støtte fra Køge Kyst. Parkourbanen er åben og til fri afbenyttelse hele året. Al færdsel er på eget ansvar, og Køge Kyst opfordrer til sikker og forsvarlig brug af banen.

I sommerhalvåret afholdes der indimellem parkourundervisning på banen - se den aktuelle Bylivskalender for mere information herom.

 

Foto: Martin Håkan /CoverGanda.dk

Adresse

Strandpromenaden 1

4600 Køge

Sidst opdateret af