Fiskeri i Køge

Køge Bugt byder på mange muligheder med fiskestangen i hånden, både for familien og den inkarnerede lystfisker. Man kan fiske langs kysten, i åer og søer.

Husk lystfisketegnet

Ønsker du at fiske langs de danske kyster, er det påkrævet at du har købt et gyldigt fisketegn. Ellers risikere du en bøde.

Reglerne for lystfiskeri langs de danske kyster er forholdsvis simple. Er du mellem 18 og 65 år gammel, er det påkrævet at have et gyldigt fisketegn, hvis du ønsker at fiske i havet.
Personer der er yngre eller ældre end denne aldersgruppe, behøver ikke at købe et fisketegn for at fiske langs kysterne.

Fiskeri for en dag

Fiskeri i Tryggevælde Å kræver særlig tilladelse. Dagskort kan købes her.

Vil du fiske i Kimmerslev Sø eller Dalby Sø, købes fiskekort på Borup Bibliotek

Havet

Har man egen båd, kan man prøve kræfter med trollingfiskeriet i Køge Bugt efter havørred, torsk eller pighvar. Bådrampe findes påKøge Marina. Kontakt Køge Marina for yderligere oplysninger.

Del denne side

Køb lystfisketegn

Køb fisketegn

Hvad kan du fange?

I Køge Å mellem de 3 hvide broer er det muligt at fiske. Åen er kendt for sin bestand af store aborrer og havørred, men der findes også bækørred, gedder og fredfisk.

I Tryggevælde Å fisker man gedder, aborrer og havørreder, men der er også mulighed for medefiskeri efter rimter, brasen, suder skaller og ål.

Fangede du ikke noget?

Fotograf Mette Johnsen

Udstyr? Besøg Aktiv Fritid

Fiskeudstyr - Aktiv Fritid