Efterår i Køge

Nyd naturen med familien

Skal du en tur i skoven, er efteråret den smukkeste tid at gøre det på. I Køge ligger skoven/Køge Ås lige ved byen. Tag hele familien med og gå en dejlig efterårstur, hvor I f.eks. kan samle kastanier til at lave kastaniedyr af.

Tag en cykle- eller vandretur på Køge Å-Sti, en 22 km lang sti, som følger Køge Å vest på til områderne Dyndet og Humleore Skov. Børn elsker at lege med vand, og det er der rig mulighed for langs stien, hvor man mange steder kan komme helt ned til åen. I den anden ende af stien ligger det hyggelige traktørsted Malerklemmen samt den gamle købmandsbutik Mosehuset. På Malerklemmen serveres bl.a. æbleskiver året rundt. Mosehuset har alle mulige sjove ting, bl.a. nisser hele året, og du kan få stillet sulten i pandekagehuset i Mosehusets gårdhave.

Aktiviteter for børn

Til efterårsferien (uge 42) sælges en børnebillet med mange forskellige aktiviteter på. Med denne billet kan børnene hente sjove ting hos butikkerne i Køge samt deltage i forskellige aktiviteter. Billetten købes hos VisitKøge.

Familien kan også prøve VisitKøges skattejagt for børn. Hvert år til efterårsferien kommer en ny udgave af den populære skattejagt med nye, spændende opgaver, som skal løses. Kig ind til VisitKøge og hent et skattekort. Der er præmier til børnene for veludført opgave, og det er gratis at deltage.

Forslag til aktiviteter i efterårsferien i Køge

Fuglekiggeri

Tag på fuglekiggeri! Ølsemagle Revle i Køge nord er kendt for sin store artsrigdom af vadefugle. Næsten samtlige vadefuglearter kan ses i området om efteråret. Her findes også et udkigstårn, hvorfra fuglene kan betragtes. 

Fugle kan du også se på Køge Fugleforenings store fugleudstilling, som afholdes i weekenden i uge 42.

Indendørs leg

Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, så besøg Legejunglen. Når indgangen er betalt,  kan hele familien boltre sig i det 1500 m2 store legeland hele dagen.

Kun for voksne

Efterårsaftenerne er perfekte til at gå ud og lytte til noget god musik! Hver torsdag aften byder Hugos Kælder på live musik med forskellige bands og forskellige genrer af musik. 

Del denne side

Børneloppemarked

Børneloppemarked på Køge Torv

Skulle børnene mangle noget legetøj, kan det med fordel købes på børneloppemarkedet på Køge Torv tirsdag i efterårsferien (uge 42). Ja, der kan sikkert også findes noget, som de ikke mangler...

Oplevelser i efterårsferien

Oplevelser i efterårsferien

Tips til efterårsaktivitter
Besøg en af Køges hyggelige cafeer

Cafeer i Køge

Gå til koncert

I efteråret starter sæsonen på Køge områdets spillesteder. VisitKøge sælger billetter til:
Bygningen i Køge / Tapperiet i Køge / Portalen i Greve