Shopping i Køge

Byferie i Køge

Køge er kendt som en god og hyggelig handelsby med et meget velfungerende handelsliv og med butikker for enhver smag.

Rundt om torvet og i gaderne ud fra torvet finder du mange specialbutikker. Derudover gemmer mange af butikkerne sig inde bag den gamle bykernes facader.

I Køges bymidte ligger Danmarks største torv uden for København og danner rammen om den hyggelige torvehandel onsdage og lørdage. Efter hyggelig handel på Køge Torv kan man om lørdagen (forår og sommer) bevæge sig til byens baggårde, lokket af jazzmusik og spændende øl fra Køges eget bryggeri Braunstein eller andre microbryggerier. 

Spisesteder i Køge
Når man bliver sulten, er det nemt at finde et godt spisested i Køge - også hvis du har børn med på ferien.

Der er alle muligheder for at få stillet sulten i en række restauranter, kroer, cafeer og traktørsteder. Der er tilbud til enhver gane, uanset om man er til det finere franske køkken eller danske husmandskost.

Musik
Nyder du god musik, så er der rig mulighed for at tilfredsstillet ørerne. I Køge kan du bl.a. høre levende musik hver fredag og lørdag aften på Café Vivaldi, som ligger på Køge Torv. 

I sommerperioden (fra maj til september, alt efter vejret) kan man sidde udendørs og nyde en øl til levende musik i gården ved Hugos Kælder (jazz) eller i gården ved Restaurant Christians Minde (blandet) eller hos Restaurant Guldfisken på Køge Havn. Check med de forskellige steder for arrangementsliste.


Del denne side

Events i Køge

Hvad sker der i Køge?

Havnemiljø

Den gamle havn i Køge rummer både fiskekuttere og store fragtskibe, der tilsammen danner et fascinerende sceneri, hvis man slår sig ned på en af de mange restaurationer med udendørsservering.

Køge Havn

Køge Marina er et rekreativt område 2 km nord for centrum. Her er masser af maritim stemning, dejlig sandstrand og hyggelige spisesteder.

Køge Marina